Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A körzeti fogorvosunkhoz nem...

A körzeti fogorvosunkhoz nem fogadott egy fájós fogammal. Fogadni Ha be kell mennem ügyeletre mert már annyira fáj, most engem ezért le fognak szúrni, hogy miért nem a körzetishez mentem munkanapon?

Figyelt kérdés

Fel is telefonáltam neki, mert fáj az egyik fogam, és féltem hogy pont hosszú hétvégére lesz vele baj. Azt mondta, hogy csak időpontot tud adni, mert rengeteg a betege és nem tud velem foglalkozni. Hiába megyek oda hozzá,és ülök ott fájós foggal,vagy kopogok be hozzá akkor sem engem hív be mert esetleg nem kértem időpontot..holott másutt ki van írva, ( több helyen is olvastam),hogy az idegkezelésre,és húzásra nem kell időpont..hanem behívják az embert két időpontos között..

Most akkor én iszom majd meg a sürgősségin annak a levét, hogy nem fogadott a körzetis fogorvosunk?

2019. márc. 15. 19:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ügyeletnek épp az a lényege, hogy fájós foggal tudj oda menni. :-)
2019. márc. 17. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!