Fogszabályzás mellett mélyharapásra használt elasztikus gumik közük csak az egyiket tudom feltenni, a másik oldalon leesett a kampó. Ez okozhat valamilyen problémát?
Mondjuk hogy az egyik oldal felé húzza az állkapcsomat?
Fontos lenne, hogy most bent legyen, de nem tudom, mennyire merjem megpróbálni csak az egyikkel.
Ha le esett a kampo menny vissza a dokihoz , hogy orvosolja .
Velem is volt ilyen nekem összesen 8 ilyen kis kampo van 2-2 oldalt meg 2-2 majdnem elől . Elől a bal felső esett le vissza mentem és orbolsova lett a probléma ez volt 2 honapja azóta is jól meg van a helyén . Előtte az egyik brekett esett le azt újra ragasztotta ès kész .
Addig nem ajnálatos hanálni a kis gumikat amíg nincs helyén az a kis kampo .
#1 vagyok amikor nekem a brekett le jött 2-3 nap volt mire vissza tudtam menni és nem lett semmi gond .
Nekemdirekt mondta a doki , hogy esetleg valamelyik kampo le jön a sok közül vagy le jön a brekett akkor azért 1 héten bellül meg kellene oldani , de pár naptól nem lesz semmi gond .
Igaz úgy vagyok vele , ha le jön egy brekett vagy egy kampo amiatt se a világ vége mert azért hamar vissza megyek ahogy időm engedi meg van a doki , van összesen 8 kampo meg egy marék brekett . Nem igazán követendő szerintem az én felfogásom mert én lazán fogadom az egészet .
Amikor kiderült , hogy kell fogszabályzó meg egy rakás vacak anyum jobban parázott mint én , pedig én kaptam egy rakás vasat a számba .
Mivel a fog ívem se az igazi így azt tágítani kell és emiatt van egy állítható fém vacak a szájpadlásomnál meg egy a nyelvem alatt azt alul-felül . Doki is meg anyum is néztek amikor meg lett beszélve , hogy mi hogyan és miért kell , hogy én nagyon nyugodtan és lazán fogadtam . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!