Hogy lehet még megmenteni a felső fogsorom?
Nem tudom,lehet hanyag voltam,hogy mindig csak reggel mostam,vagy rosszul,vagy genetika..De ez van már mindegy.
Az első kettő oké,amellett balra van egy aminek a fele letört,függőlegesen van egy hézag és még az emellett lévő is letört evés közben,de az már szinte teljesen,csak a két csonk maradt meg.
Alul sem valami rendezett,de legalább nincs lyukas. Szerintem szabályzó is kéne amúgy..
De engem elsősorban az érdekelne,hogy azt a hézagot meg letört fogat hogy lehetne pótolni.. Mert idegesít már,hogy nem tudok anélkül nevetni hogy a szám elé tegyem a kezem..
Csak az a bibi,hogy nagyon rettegek. Már általánosban is rosszul voltam az ilyen tűs dolgoktól,nemhogy az oltásoknál de már csak ha arról beszéltek beájultam.. A srác így meséli milyen volt én meg egyre rosszabbul voltam és összedőltem mint a kártyavár. Aztán még az évek során 2-szer is,a további oltásoknál..Annyira ciki volt,én voltam a leggázabb. De tényleg már csak ha szóba jönnek ezek a tűs dolgok már le kell üljek és a kezeim az arcomba nyomni hogy nehogy elájuljak. A haverok már direkt véletlen sem hoznak szóba ilyeneket amiben tű vagy vér van mert nekem kampec. Még attól is szédülni kezdtem,hogy itt olvasgattam erről a fogászati dolgokról,le kellett feküdjek..
Nem tudom hogy kéne ezt leküzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!