Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Enyhén mozog, és rossz szaga...

Enyhén mozog, és rossz szaga van a fogamnak. Mitől lehet? Legyetek szívesek, köszi.

Figyelt kérdés

Az alsó fogdorom két középső fogából a jobb oldali (remélem érthető) enyhén mozog, és ha megkaparom az alját (mert érzem, hogy fogköves az alja, de nem látszik) nagyon büdös szaga van. Az ínyemből fogmosáskor szinte bugyog a vér.

Még csak 18 éves vagyok, mitől lehetnek ezek a problémák? Minden nap mosok fogat, ilyenkor nyáron max, ha nem megyek sehova kimarad 1-2nap. Milyen következményei lehetnek, mire utalhatnak ezek a dolgok?

Előre is köszönöm!

2010. júl. 2. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fogköves a fogad:( nekem is az, de én 14 vagyok. Attól vérzik, és attól rossz szagú is..Használj sensodyne pronamelt, meg sok sok szájvízet, ha nem javul, orvos:/
2010. júl. 2. 18:42
 2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2010. júl. 2. 18:56
 3/11 A kérdező kommentje:
És a fogkőleszedés hogy működik fogorvosnál? Valóban ingyenes? Édesanyámnak elkezdtek mozogni utána a fogai, és egy vagy kettő ki is hullott. Van valakinek hasonló, vagy egyáltalán bárminemű tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2010. júl. 2. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja és néha fogselyem se árt:) Első voltam.
2010. júl. 2. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Attól függ hol csináltatod, maszeknál, vagy sztk. Sztkban ingyenes:)
2010. júl. 2. 19:02
 6/11 A kérdező kommentje:
És sűrűn történik olyan, hogy megmozdulnak tőle a fogak?
2010. júl. 2. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez már nemcsak fogkő, hanem ígysorvadás. Azonnal orvoshoz, mert veszélyes, kihullhat az összes. Semmi otthoni kezelgetés!
2010. júl. 2. 19:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Úristen, ez most komoly?! :O 18évesen? :O
2010. júl. 2. 19:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Mármint a fogkőleszedésre értettem, hogy megmozdulnak-e tőle a fogak. :) Most jól besz@rattál:D
2010. júl. 2. 22:12
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

tessék :)

18L

2010. júl. 3. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!