Normális ha korona felrakása után fáj időközönként a fogam?
Múlthét hétfőn csiszolták 8 fogam mindet felűl és kettő van egymás mellet amit hiddal helyettesítettek. most kedden megkaptam rá a végleges cirkónium koronákat. mikor csiszolták mindet érzéstelenitették összesen 1 szurival a szemfogakra 3 ment fejenként. mikor rakta fel a koronákat 1 hétre rá akkor csak lidokaint fujt rá de nem volt elég mivel a szemfogaim nagyon érzékenyek voltak és ujjabb 12 szurit kaptam. mikor hazaértem és még éreztem az érzéstelenitő hatását iszonyatosan fájt ahogy kiment a hatás egész elviselhető lett.
Másnap egész jó volt nem fájt csak este és utána csak esténként fájt minden egyes nap de nem olyan vészes de pont aludni nem tudok tőle éppen... hidegre melegre már egyre kevésbé érzékeny és a rágás is egész szépen megy már keményebb dolgokat is megrágok éppen. sokat voltam a szabadban és dohányzom is szóval az lehet hogy a hidegtől estére kijött a fájdalom? napközben semmi mindig csak este 8 fele kezdi el ilyen zsibogó lüktetős fájdalommal. ilyenkor bekapok egy diclac 75mg tablettát és nem is fáj jót alszok. majd elfelejtettem kicsit be van gyulladva az inyem is pár helyen de már megy le a gyulladás....
Kinek mi a tapasztalata és van e itt hasonló helyzetben levő mint én?
azt elfelejtettem megírni hogy corsodil-al öblögetek reggel este ugyanigy mosok fogat is soft fogkefével és sensodyne fluorid fogkémmel. megröntgenezte a fogam és nem volt gond azt mondta sőt a bal szemfogam amire kaptam sok szurit még idegelve is volt.... doktornő elég jó hirnévnek örvend és én is imádok hozzá járni mert 5 csillagos munkát végez és nagyon humánus.
v
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!