Hogyan ismerhetem fel, hogy rossz a lehelletem, ha nem érzem rossznak semmilyen házi módszerrel?
De egy barátom közölte, hogy több mint kellemetlen
mit tehetnék, teljesen paranoiássá tesz, hogy ezt eddig nem tudtam
A kézfejre nyalós, vagy kanál kaparós módszerek szerint nincs semmi gond(nem érzem),
de az egyik barátommal, kezdett el aggódni, hogy ez valami komolyabb gond lehet
refluxom van, ha valami olyat eszek/későn
25f
Szerintem ha elkezdesz beszélni és a (ki)beszélt levegőbe beleszagolsz akkor érezheted.
Nem a kézfejedet kell nyalni hanem a csuklód belső részét, és nem a nyelved hegyével hanem a nyelved azon területével ami bentebb van a kis szádban.
van még egy tippem, hogy hogyan állapíthatod meg, hogy rossz-e a leheleted, vegyél fogselymet és a fogaid közé csúsztasd be és amikor kihúztad szagold meg, ahol büüüdi ott van valami ételmaradék, fogszuvasodás, odvasodás, íny probléma.
Okozhatja még a rossz leheletet a begyulladt mandula, ha kinyitod a kis szádat a tükör előtt akkor megnézheted, ha a mandulád duzzadt vagy vannak rajta sárgás gumók, vonalak akkor megéri elmenni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!