Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha március 13. -ára van a...

Ha március 13. -ára van a magán fogorvosomhoz időpontom, de fáj a fogam, és ezt jelzem telefonon akkor el fog engem látni?

Figyelt kérdés
És ha a magánfogorvos nem tud fogadni, ennek ellenére a körzetis ellát? Nem fog ezen variálni?
2019. febr. 28. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
igen, beszéld meg a fogorvosoddal!
2019. febr. 28. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Normális magánrendelőben ilyenkor kapsz egy fájdalomcsillapító kezelést, ami 5 perc és kibírod vele addig, amíg a problémát ellátják.
2019. febr. 28. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én orvosomhoz kb. egy hét múlva van mindig időpont. De ha valakinek olyan problémája van, ami azonnali ellátást igényel, pl. fájdalom, akkor azt aznap vagy másnap megcsinálják. Én is mentem nemrég úgy, hogy elmondtam a telefonban a gondomat és még aznap mehettem.
2019. febr. 28. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem fájós foggal aznap még a körzeti fogorvos sem fogadott el, másnapra viszont adott időpontot. Magán orvost fel kell hívni, ha nagyon fáj, akkor lehet megnézi még aznap.
2019. febr. 28. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
igen, ha valami baj van, azonnal behivhatnak
2019. márc. 4. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!