Szerintetek milyennek számít ez a fogsor 50 évesen?
Nem én vagyok rajta (egy zenész)
50 éves a figura, de szerintem pofátlanul jó a fogsora.
Tömést azt láttam neki, de koronás foga az van-e?
Fogszín skálán ez milyen színnek felel meg?
Egyébként engem ez a fogsor motivál, hogy nekem is ilyen rendezett legyen 50 évesen, vagy még jobb (és a 2. gyári garnitúrával)
Ez egy kép... Egy híres emberről egy kép... Szerinted ezeket nem babrálják meg? Nem fehérítik ki a fogát utómunkákkal? Nem javítják ki az eltéréseket? Photoshop és társaira utalok itt...
A való életben persze lehet hasonló fogsora, de ez pénzbe kerül. Vagy implantátum vagy korona. Vagy mindkettő. Tömést ezeken a fotókon hol láttál?
Akkor nézegesd jobban. Én azt nem értem, hogy dilettáns mért ír hozzá? videón is láttam a fogsorát, ott is rendre mindig vigyorog, nincs annyi eltérés, hogy erre azt lehessen mondani, hogy beállított kép. Direkt olyan képeket is kerestem amiről megmondható, hogy implantátum stb.
Nagy általánosságban én észre veszem az embereknél, hogy mi micsoda.Itt nem mindent szúrtam ki (szerintem).
Árára meg nem vagyok kíváncsi, mert tudom milyen árak vannak.
Jajj de nem örülnék neki, ha ilyen fogaim lennének 😅
Az elsők brutál nagyok, lent össze-vissza állnak... Biztos, hogy ezt a tagot akartad linkelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!