Hogy juthatnék mielőbb fogorvoshoz?
Lett egy lyukas fogam, amin szemmel látható a probléma.
Keddre kaptam időpontot magánorvosnál, de nem hiszem,hogy kibírom addig, ugyanis a mai napon már folyamatosan fáj/sajog, előtte csak alkalmanként fájt (hideg levegő, és ha cukor került rá)
Az SZTK-s dokival az a bajom,hogy 300 forint/fogért kihúzatná minden fogamat is, szóval neki mindenre az a válasz,hogy beutaló a szájsebészetre.
Viszont már akár hozzá is hajlandó lennék elmenni, vagy olvastam, hogy Budapesten van 0-24-es fogorvosi ügyelet.
Lassan oda jutok, hogy megér minden pénzt, csak szűnjön ez a fájdalom, de azért a fél fizetésemet nem lenne racionális otthagyni valahol.
Hogy az eredeti problémára koncentráljak, hogy juthatnék mielőbb ellátáshoz?
(most még azért nem halok bele, és szerintem zokon vennék ha a világfájdalmával hívnám,hogy azonnal menni akarok)
SZTK-ban mi a 300 Ft?
Ügyelet van a Szentkirályi u. 47-ben pl., de csak este 7ig vannak. Nem fognak rögtön húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!