Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Vágja a fogam a számat, mit...

Vágja a fogam a számat, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy félig-meddig gyökérkezelt fogam (gyökérkezelték kétszer, kaptam gyógytömést, nem tudtam visszamenni mert költöztem, begyulladt, az ügyeleten kitisztították, aztán elmentem a saját fogorvosomhoz aki megint kitisztította és visszarendelt egy másik időpontra amire nem tudtam elmenni, és azóta sem jött össze). A procedúra után tulajdonképpen a fogamból nem sok maradt, és a lyuk mentén éles. Valahogy ráharaphattam álmomban vagy nem tudom, de sebes lett tőle a szám, vágja, eléggé fáj. Mit csináljak vele? A fogorvosom gondolom agyf*szt kapna, ha lereszelném körömreszelővel. :D Kérek majd időpontot amint tudok, hogy befejezze, de az idő, ügyeletre meg biztos nem megyek, mert egy mészáros állat az ügyeletes fogdoki.

Alul baloldalon a hátsó fogam az egyébként.

Ha már itt vagyok, még egy fogas kérdés: nagyon kicsi a szájnyílásom, fogorvoslátogatás után mindig ki van repedezve az ajkam meg a szám sarka, mert nem érti az orvos, hogy nem tudom jobban kinyitni és juszt is szétfeszíti. Hiába kenegetem ajakápolóval meg Neogranormonnal, akkor is ez van. Ezzel mit csináljak? Szörnyen tud fájni. :/

2010. júl. 1. 08:00
 1/1 anonim ***** válasza:

a fogadat semmiképp se reszelgesd, szerintem a körömreszelő nem is bírná a megpróbáltatást:D ezen csak a doki tud segíteni, de tudom milyen érzés lehet, nekem a fogszabályzó tette tönkre belül a számat mindig:S

a szádat pedig próbáld bekenni körömvirág-kenőccsel, talán az segít.

2010. júl. 1. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!