Először alul kezdett el vérezni a fogínyem, utána pedig a felső fogaimnál is. A fogorvos azt mondta ez csak enyhe fogínygyulladás. Hol egyik fogam fáj, hol a másik. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve emiatt.
Soha nem volt fogínygyulladásom.
2019. febr. 2. 20:13
2/3 anonim válasza:
Az én fogorvosom a következőket mondta ilyen esetre:
Paradontax fogkrém. Fogselyemmel a gyulladás megszűnéséig ne tisztítsam a fogam. Curasept öblögető (világoskék), és Curasept krém ínyre. A használati útmutató szerint kellett használnom. Ezenfelül volt három kezelésem, de nem tudom, pontosan mit csinált. Csak azt, h három alkalommal kezelte az ínyem.
Gyógyulást!
3/3 anonim válasza:
Chlorhexamed öblögetőt vegyél.Kimondottan ilyen betegségre nagyon hatásod .Fogorvosok is ezt ajánlják.
Napi 2 x töménye 2-3 csepp a szájba .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!