Húzták már valakinek a jobb alsó kettes fogát?
Igen! nekem is pont ma volt a nagy nap... 5 perc volt ha nem több (mármint a húzás) az érzéstelenítés tovább tartott,ja jó nagy gyökerei voltak...
Milyen érzés volt? háát.. én megkönnyebültem és így jó volt hogy végre nem fog többet fájni.
Nekem is kihúzták tavaly. Most fogszabályozóval összehuzatom. 80 000FT. DE sokhelyen 160 000ft, szóval jól jártam.
Nekem letörte e fogamat. Hátradöntve törte le és az ínyem is hátúl szét volt nyílva. Szóval elég nagy seb lett-. 7 szilánk maradt bennt. A szemét főnököm nem engedett el fogorvoshoz és magamnak kellett kiszednem a szilánkokat. Elfertőződött és betokosodott.
De legalább tudom h mijen amikor begyullad. Lesz majd egy implantátumom felül. Legalább tudom h mire számítsak.
A fogszabályozós ajánlotta a Tantum verde spray-t és egyéb szájnyálkahártya fertőtlenítőt, hogy többé ne gyulladjon be az ínyem és ne fertőződjön el. A fájdalmat is elég jól enyhítik ezek a készítmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!