Elrohadt kettő bölcsességfogam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Félig van kint mindkettő rendesen bűzös.
Fogorvoshoz nem tudok menni.
2019. jan. 18. 01:48
1/8 anonim 

válasza:

Körzeti fogorvos ingyen kiszedi mindkettőt. Vagy kivársz egy gyulladást, aminek kórház lesz a vége.
2/8 anonim 

válasza:

Ne fürgyél le!
Miért nem tudsz? Az Antarktiszon vagy, vagy az ISS-en?
3/8 anonim 

válasza:

Hat szerintem eltudnal menni de nem akarsz, oke akkor hagyd ugy nem baj ha rohad es irto budos majd atmegy a tobbi fogadra is ami szinten rohadt budos lesz, raadasul undorito es csunya is, aztan szepen begyullad es el kezd fajni, akkor mehetsz majd korhazba meg stb.. rendben, ennyit tudsz tenni ha mar annyira nem tudsz menni.
4/8 anonim 

válasza:

Nezegesd meg hatha elmulik. Orvosnak ne mutasd meg semmikepp!
5/8 anonim 

válasza:

Ugy van ne mutasd meg, hatha elrohad a tobbi is es kihullik.
6/8 anonim 

válasza:

nekem mind a 4 csonkig van rohadva de ha nem faj mert kene vele foglalkozni? ott biztos nem latszik.
7/8 anonim 

válasza:

Talan azert kellene vele foglalkozni mert irto budos tud lenni! Es a kerdezo is irta hogy buzlik a szaja, nem az a lenyeg hogy faj-e, nem akkor kell szaladgalni fogorvoshoz ha faj hanem ha van rossz fogad, es a rohadas eleg durva az is lehet hogy a tobbi is elrohad majd idovel.
8/8 anonim 

válasza:

Az ne is zavarjon 8:43 hogy irto budos tole a szad csak nem erzes. Nekem egy db nagyon szuvas is szajszagot csinalt. Nem tudom ki az aki veled igy csokolozna. Igenytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!