Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Felső fogaknál 4-estől felfelé...

Felső fogaknál 4-estől felfelé nagyon hosszúak a gyökerei? Ma megyek és a 6-os vagy 7-es fogamról van szó. Biztos huzzák mert eléggé oda van és nagyon fáj.

Figyelt kérdés

2019. jan. 16. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:

5-östől hátrafelé lévő fogak gyökerei benyúlnak sokszor az arcüregbe is igen. Nekem a hatost kéne húzni, szájsebész kellene hozzá mert a röntgen szerint nekem egyértelmű az arcüreg érintettsége. Aztán van akinek meg nem, minden eset más:)

Majd írj hogyan ment!

2019. jan. 16. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Röntgent nekem nem csináltak...
2019. jan. 16. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Foghúzás előtt nem is kell, nekem is más miatt volt.
2019. jan. 16. 14:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Haza értem.Nem is a 6-os volt hanem a 7-es,ki kellett sajnos húzni.sokat kalapálta de nem fájt.utána viszonylag könnyen kijött.majd befogta az orom és megfújatta. azt mondta nem nyílt meg az arcüreg.hát rendesen meg könyebbültem ezek után. most elvagyok még zsibbadva.szomjas is vagyok.... meg minden. de túl vagyok rajt!
2019. jan. 16. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülök, remélem azóta már jobban vagy! :)
2019. jan. 18. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!