Jobb felső 6-os fog húzása mennyire veszélyes? Hosszú gyökere van? Ma fogják kihúzni. És félek mert sok rosszat olvastam róla.
Ezek a fránya hatos fogak, csak a baj van velük :)
A legrosszabb ami történhet, hogy megnyílik az arcüreg és össze kell varrni. Engem ennek a veszélye miatt eleve szájsebészhez küldtek a húzásra de gondolom a fogorvos is tud valamit kezdeni vele ha ez megtörténik addig míg nem jutsz el a szájsebészhez :) Nem lesz szerintem semmi gond ha egy napig úgy leszel, azért nem szakad fel az arc ne úgy képzeld el :D Meg adnak antibiotikumot a fertőzés elkerülése érdekében.
De tényleg nyugi általában tényleg komplikáció mentesen kijön ez csak a legrosszabb eshetőség! :) Meg lehet nem is húzzák ki!!
A doki is össze bírja sztem varrni
Amúgy ha lehet NE húzasd ki
Én a gyökérkezeléstől féltem marhára, ezért huzattam ki a 7esemet...hááát, igaz hamar megvolt, de nagyon bánom. Zavar, hogy nincs ott a fog....most gyűjthetek a pótolásra, nagy marha voltam.
1. vagyok megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!