Milyen gyakran jártok fogászati ellenőrzésekre? Feltétlenül szükséges félévente járni akkor is ha valakinek nincsenek gondjai komolyabb gondjai a fogaival?
El lehet menni fél évente, de ha az előző röntgen nem mutatott semmit, akkor nem fél év múlva lesz szükséged gyökérkezelésre. És persze olyan orvoshoz kell járni, akinek szokása a röntgen bekérése legalább évente ilyenkor, mert vannak dokik, akik a több éves röntgen kép alapján dolgoznak, hogy hát itt nem látszik semmi. Ja, az 3 éve volt papi.
Szerintem ha valaki rendesen és rendszeresen ápolja a fogait, szájüregét, akkor nincs szükség fél évente elmenni, elég évente.
De szerintem az emberek jelentős része még évente sem megy el, csak akkor, amikor panasz van. Ez sem egy jó verzió.
Én szeretek azért évente elmenni biztos ami biztos alapon. Ha panasz van, akkor meg azonnal időpontot kérek, nem ülök rajta hetekig, hogy hátha jobb lesz. Jó, nyilván várok pár napot, de alapvetően nem szeretek kivárni addig, amíg ügyeletre kell vele menni. Volt ilyen is, hajnali 1-kor gyökérkezelés. Jó kis tanulólecke volt, hogy nem várunk a fogfájással, hanem fogjuk magunkat, és elmegyünk dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!