Nincs pénzem magánorvosra, a körzeti fogorvoson kívül nem tudnak TB alapon ellátni sehol?
"Tényleg nem mehetek máshoz TB alapon?"
Tényleg nem. Ha csak önként be nem vállal. Valamikor se mehettél. Kár ez a műfelháborodás.
Ha azt mondta a doki, hogy menj el a sotéra, akkor menj el a sotéra. Ott nem csak szabályozni tudnak, hanem tömni is.
Nálunk is ilyen a körzeti, a János kórházba zavart át (pesti belső kerületből...), hogy a bölcsességfogam is problémás, ő ahhoz nem nyúl, szájsebészet. Úgyhogy sima töméssel és egyébbel is ott foglalkozott egy fiatal doktornő, aki be tudott vállalni, hogy akkor ne is fussam a köröket nálunk.
Értettem, hogy oda küldött, de a sote ezen része is fogászat végül is, ha megmondod, hogy nem látott el a körzeti, nem hiszem, hogy elzavarnak...
Másik verzió, hogy kivárod a hétvégét, vagy valamelyik estét, és elbattyogsz a klinikákhoz, hogy ügyeletre mész, mert jajjdenagyonfáj. Mondjuk szerintem az ugyanaz helyileg, mármint az is sote. :) De az oktatókórházban tutira ellátnak, az városi lefedettség. Nem voltam még ott, az ügyelet tudom, hogy ott van, de tutira van sima rendelési idejük is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!