Fogszabályzó vagy egyetemi tandíj?
Sajnos választanom kell.
Nemsokára végzek a szakmámmal (FOSZK), eközben diákmunkáztam, ösztöndíjat kaptam és takarítottam meg egy kis pénzt. Szerettem volna folytatni az egyetemet, de fogszabályzóra van szükségem, mert az első fogorvosom nem jól csinálta meg.
Sajnálnám, ha nem tudnám a sulit folytatni, de az egészségem most fontosabb úgy érzem. Te mit tennél?

Egyetem.
Fogszabályzót meg hozza rendbe a doki, ha elcseszte.

Nem lehet a fogszabályzót részletre kifizetni? Nekem úgy volt.
Amúgy szerintem előbb egyetem,fogszabályzód utána is lehet
Inkább ne hozza rendbe, mert nem ért hozzá.
Azt kihagytam, hogy rengeteget szenvedek a fogaim miatt, mert fájnak, folyamat beduzzad a fogínyem

Nem szeretnék hitelt felvenni.
20 éves vagyok
Nem lett jó, mert rossz tecnikával csinálta. Plusz egy fogívet szabályzott mikor kettőt kellett volna

Rettentő nehéz lehet választani.
Az én tanácsom a fogszabályzó, tekintve, hogy minél idősebb leszel, annál nehezebb lesz helyrehozni, és könnyebben vissza is állhatnak eredeti helyükre.

Szüleim sajnos nem tudnak adni. Nagypapám tudna adni de ő egy külön kategória -.-
Szerintem majd levelezőn folytatom a sulit 1-2 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!