Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó vagy egyetemi...

Fogszabályzó vagy egyetemi tandíj?

Figyelt kérdés

Sajnos választanom kell.

Nemsokára végzek a szakmámmal (FOSZK), eközben diákmunkáztam, ösztöndíjat kaptam és takarítottam meg egy kis pénzt. Szerettem volna folytatni az egyetemet, de fogszabályzóra van szükségem, mert az első fogorvosom nem jól csinálta meg.

Sajnálnám, ha nem tudnám a sulit folytatni, de az egészségem most fontosabb úgy érzem. Te mit tennél?

2019. jan. 6. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Egyetem.

Fogszabályzót meg hozza rendbe a doki, ha elcseszte.

2019. jan. 6. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet a fogszabályzót részletre kifizetni? Nekem úgy volt.

Amúgy szerintem előbb egyetem,fogszabályzód utána is lehet

2019. jan. 6. 20:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Inkább ne hozza rendbe, mert nem ért hozzá.

Azt kihagytam, hogy rengeteget szenvedek a fogaim miatt, mert fájnak, folyamat beduzzad a fogínyem

2019. jan. 6. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Diákhitel? Nem a legjobb... De ha mindkettő fontos... Hány éves vagy? Hogy tudta elrontani?
2019. jan. 6. 22:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék hitelt felvenni.

20 éves vagyok

Nem lett jó, mert rossz tecnikával csinálta. Plusz egy fogívet szabályzott mikor kettőt kellett volna

2019. jan. 7. 00:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Rettentő nehéz lehet választani.

Az én tanácsom a fogszabályzó, tekintve, hogy minél idősebb leszel, annál nehezebb lesz helyrehozni, és könnyebben vissza is állhatnak eredeti helyükre.

2019. jan. 8. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
kihagysz 1 évet, helyette dolgozol, majd 1 ev mulva mész egyetemre
2019. jan. 9. 16:37
 8/9 anonim válasza:
Tudom ez nem a legjobb megoldás de esetleg szülőktől, nagyszülőktől pénzt kérni? Ők biztos megértenének és ha már meg van mind 2 akkor tudsz ugyan úgy diákmunkát/munkát vállalni és a szüleidnek,nagyszüleidnek apránként vagy egyben visszafizetni az összeget.
2019. jan. 9. 20:10
 9/9 A kérdező kommentje:

Szüleim sajnos nem tudnak adni. Nagypapám tudna adni de ő egy külön kategória -.-

Szerintem majd levelezőn folytatom a sulit 1-2 év múlva.

2019. jan. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!