Fogszabályzot szeretnék! Valaki felvilágositást adni hogy mukodik ez?
Én magánorvoshoz mentem. Először felmérték a fogaim állapotát, csináltak röntgent, fényképet, lenyomatot a fogsoromról. Aztán kidolgozta az orvos a kezelési tervet. Következő alkalommal a felső fogsoromra tette fel a fogszabályzót, egy hónap múlva az alsóra. Havonta kellett mennem, ilyenkor mindig húzott a dróton. Legelső éjszaka, mikor még csak a felső fogsoromra tette fel, alig tudtam aludni, de aztán jobb lett:) Kaptam mindenféle speciális fogkefét és mindig kiválaszthattam hogy milyen színű gumit kérek a kis tappancsokra.
Összességében megérte, gyönyörűek a fogaim, 1 és negyed év után le is vették a készüléket. Most már csak egy műanyag fogszabályzót kell hordanom éjszakánként, illetve az alsó fogaimon, az első négyen egy drót van, így nem "vándorolnak" vissza a fogaim.
Elég sokba került, alsó-felső együtt majdnem 400000 ft volt+a kontroĺlok,de tényleg szépek lettek a fogaim, és a rendelő váróterme is nagyon barátságos volt, az ott dolgozók. Nekem orvosfóbiám van, ennek ellenére mindig jókedvű és nyugodt voltam, mikor mennem kellett a rendelőbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!