Fogtömés elől milyen?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, és az egyik szemfogamon lett egy picike lyuk. Be akarta tömni, de nemet mondtam. Mennyire látszik egy tömés, meddig tart maga a fogtömés minősége?2018. dec. 29. 21:58
1/4 anonim válasza:
A lyuk feltűnőbb egy idő után... a tömés nem látszik.
2/4 anonim válasza:
A tömés nem látszik, a minősége és a tartóssága meg csak attól függ, mennyire vigyázol rá. A frontfogak szuvasodása nagyon rosszat jelent, ugyanis ezek a fogak a legellenállóbbak a szuvasodással szemben (nagyon könnyen tisztíthatók és nagy a természetes öntisztulásuk is). Ha mégis el kezdődik rajtuk a folyamat, az csak és kizárólag a rossz szájhigiéniának köszönhető. Töméssel ugyan helyre lehet hozni a kárt, de ha nincs változás a fogmosási szokásokban, akkor garantált hogy nem lesz tartós az eredmény és újra fog szuvasodni a tömés szélén (vagy akár másik helyen) a fog.
3/4 anonim válasza:
Érdemes betömetni. Nem fog látszani! Nekem van 30 éves fehér tömésem is elől.
4/4 anonim válasza:
Már bocsánat, de félsz hogy a FEHÉRES tömőanyag csúnya lesz, ezért inkább legyen ott a FEKETE szuvasodás (ami ráadásul kisebb tuti nem lesz, de továbbterjedni meg szeret, és ha elég mélyre terjed akkor meg fáj mint állat)?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!