Aki próbálta mennyire hatékony a Dr. Fresh fogfehérítő szett, ill. a Whiteline smilestrips?
Hello,
én a Dr.Fresh-t próbáltam. Nagyon vártam, hogy kipróbálhassam, számítottam ugyan arra, hogy nem lesznek tőle vakító fehérek a fogaim, hiszen mégsem egy "rendelői" profi kezelés, de minden várakozásomat alulmúlta a termék... Az első napon semmi változást nem tapasztaltam, de erősen marta az ínyemet. De úgy gondoltam, nem adom fel a reményt, messze még a 7. nap (mert ugye 7 napig tart a kezelés). Aztán, mikor a 4. napon sem látszott semmi, de az ínyemet nagyon csúnyán kimarta, akkor fejeztem be, ugyanis már fogat sem tudtam mosni, úgy kisebesedett tőle az ínyem (azt azért hangsúlyozni szeretném, hogy pontosan betartottam a használati utasításban foglaltakat). Ha látványos változást tapasztaltam volna, akkor azt mondom, nem bánom, ha lemarja az ínyem, majd meggyógyul, de azért ez, hogy már fogat sem tudtam mosni a fájdalomtól és közben 1 árnyalatot is alig fehéredtek a fogaim, így azt kell mondanom, nem sokat segített nekem ez a termék. Ja, amúgy azt még megjegyzem, hogy nem dohányzom, nem kávézom, teát iszom. Vagyis lehet, nekem genetikailag nem igazán fehérek a fogaim, de azért legalább 2-3 árnyalat (min.1) fehéredést elvártam volna ettől a terméktől (még akkor is, ha csupán otthoni kezelésről van szó), cserébe azért, hogy az ínyem teljesen szétsebesedett... Lehet, annak, aki dohányzik, erősen kávézik, látványosabb eredményt tud produkálni ez a termék, de nekem semmi változást nem csinált. Összefoglalva, a fogaim semmivel nem lettek fehérebbek tőle, csak az ínyemet marta szét teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!