Mi a véleményed a fogsoromról? (KÉP)
Figyelt kérdés
Először is tisztáznám, hogy folyamatban van a fogszabályzásom, mert szerintem undorítóan néz ki a mosolyom. Mennyire befolyásolna téged egy ilyen ronda, szétálló fogsor párkapcsolat terén? Tehát kizáró ok lenne, hogy összejöjj valakivel?
2018. dec. 22. 13:53
11/15 anonim 

válasza:

10-vagyok) Egyébként azt kifelejtettem hogy ami kizáró ok ha hiáynos az öltözék vagy ribis viselkedés stb. Ha valaki a külsődön található dolgok miatt nem szeret az nem érdemel meg téged, ennyire egyszerű. Sok sikert!
12/15 anonim 

válasza:

Ez neked ronda? Akkor látnád az enyém. Nekem mind a két szemfogam fent van és eszem ágába sincs fogszabályozni. Be sem férnének a fogorvosom szerint én meg jó fogamat hátul nem húzatom ki.
13/15 anonim 

válasza:

Nem ronda :)
Nekem ennel durvabban ossze vissza allnak :D
De fogszabi után még szebb lesz :)
14/15 anonim 

válasza:

Hát a fogszabályozásnak a célja az esztétikán felül a funkció. Szóval azt kéne (ráadásul oldalról) hogy hogy harapsz össze, amit kicsikét nehéz lefényképezni két kézzel és tükör nélkül. De azt sem gyakorikérdéses embereknek kellene látni hanem az orvosodnak...
15/15 anonim 

válasza:

A fogsorod és ajkad inkább aranyos, szerintem hagyd így,tök cukin néz ki, én már beléd is habarodtam, kár hogy élőbe nem láthatom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!