Gyökér kezelt fog meddig lehet érzékeny?
Figyelt kérdés
szerdán gyökér kezelték a fogam 2x,és még ha ráharapok mindig érzékeny.lehet,hogy begyulladt?vagy normális,hogy még mindig érzékeny?2010. jún. 28. 08:38
1/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy kialakulhat egy enyhe gyulladás, amitől érzékeny, de ennek 1-2 héten belül el kell múlnia. nekem egyébként sokáig problémás volt, szóval egyénfüggő. de aztán elmúlt fokozatosan.
2/4 anonim válasza:
Elképzelhető hogy begyulladt.Nekem is ez volt, de nekem nagyon begyulladt nagyon fájt majdnem egy hónapig. Elsőnek nekem is csak kicsit fájt mint neked, de utána jobban és jobban begulladt. SZÖRNYŰŰ volt
3/4 anonim válasza:
Nekem kb. egy hónapig érzékeny volt mindenre, bármit ettem, fájt... Aztán elmúlt. Kitartást :)
4/4 anonim válasza:
Hát szerintem ez egyénfüggő... Nekem nemrégiben gyökérkezelték a fogam, eleinte ideiglenes tömés volt benne, aztán rendes és még ráhúznak egy koronát. Viszont se a gyökérkezelést, se utána semmit nem éreztem, abszolút nem érzékeny semmire, szóval nekem semmi gondom vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!