Véletlenül megharaptam az ínyem és piros lett, fáj is. Valamint alatta egy gennyes valami van. (édesanyám szerint azért, mert sok a baci a szájban) A fogam nem fáj és az arcduzzanatom is csökkent. Elmenjek fogdokihoz?
Nem lehet fogínygyulladás? Nekem az volt nemrég, úgy kezeltem ki, hogy napi 4-5 alkalommal addig mostam a fogam, amíg jól ki nem vérzett. Néhány nap alatt elmúlt.
Ezt a módszert egyébként a fogorvos javasolta a barátnőmnek, csak ő nem bírta csinálni, mert nagyon fájt neki. Mivel ez alapból is nagyon fáj, fájdalomcsillapítót vettem be és utána csináltam. Szerintem ha elképzelhető, hogy ez az, akkor próbáld ki ezt a módszert, én egy kéthetes procedúrát meg jópárezer forintot takarítottam így meg.
A fogínygyulladás ismérvei: bepirosodik az íny, néhol fehéres (ott van a kiszedni való váladék), eléggé fáj, és a fogak kissé meglazulnak.
Ha 2-3 nap alatt nem érzed a hatását ennek a módszernek, akkor viszont feltétlen fogorvos!!
Ilyen fehéres foltokat találtam a felülről, jobb ill. bal oldalon is. Anyukám szerint ez normális, a nyirok ott úgy néz ki. Egyik sem fáj.
Oldalt haraptam meg az ínyem (elég sokszor előfordult már velem), de most a piros seb alatt van egy fehér, gondolom gennyes valami is. :(
Akkor szerintem múlik el.
Így nézett ki?
Mert ez afta. :) Én mindenesetre akkor is vennék Phlogosolt, ha már múlik, mert nagyon jó szájfertőtlenítésre, és bármikor ha elharapod a szád akkor rögtön bekened, nem lesznek ilyen problémáid.
Itt van a betegtájékoztatója, el tudod olvasni mi mindenre jó.
Nem ilyen!! Szerintem ami nekem van az ilyen gennyzacskó szerű, de édesanyám azt mondja, hogy az normális, ott olyan a nyirok.
Utánanéztem ennek a Phlogosol oldatnak nem csak aftára jó, úgyhogy mindenképp veszek, rosszat szerintem nem teszek vele...
Köszi a segítséget!
Bocsika, de még annyit szeretnék kérdezni, hogy amikor anyudnak kialakult gennyzacskó az ínyén, akkor fájt neki a foga?
Mert nekem nem fáj, és így nem nagyon értem, hogy ha az is, akkor hogy jött oda...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!