Mit és mikor ehetek?
Figyelt kérdés
Tegnap 10-kor kihúzták az egyik fogam. De már egy hete is nekiálltak, csak akkor nem jött ki. Szóval azóta sem igen tudtam enni. Most szépen rendesen ki is jött, és ahhoz képest elég jól is van. Viszont így lassan másfél hete nem ettem semmi normálisat és őszintén bevallom, rettentő éhes vagyok.
Szerintetek a húzás után hány napot várjak, míg ehetek valamit (nem komolyra gondoltam, csak mondjuk főtt krumpli, párolt hús, stb..)
Köszönöm szépen a segítséget!
2018. dec. 21. 14:40
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz mar. Tegnap is ehettel volna, mikor kiment az erzestelenito hatasa :) Arra figyelj hogy tejtermèket pár napig ne fogyassz, túl meleg étel/ital is kerülendő. Illetve ne azon az oldalon ragj, ahol huztak. Jobbulast
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válszt, bíztam, hogy ilyet olvashatok!
Mert apukám azzal riogat, hogy négy-öt napig ne egyek semmit, csak valami levet...
Ami így karácsonykor kicsit lehangol :)
2018. dec. 21. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!