Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egyik fogam eláll a többitől?

Egyik fogam eláll a többitől?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és már vagy 8 éve a felső fogsoromból az egyik fog (pontosan a középső fogam melletti közvetlen) eláll a többitől. Engem már akkor is zavart és ez azóta sem változott. Észre vehető az elállás de nem olyan vészes. Milyen megoldás lehet erre a problémámra? Szeretném ha végre szabályos lenne a teljes fogsorom. Kihúzni sajnos nem húzzák ki bár én benne lennék. Akár éjszakai fogszabályzó megoldás lehetne? Vagy hallottam olyanról ,hogy fog feszítő ami ki is vehető és elvileg pár hónap alatt megoldja a problémát. Valakinek tapasztalata vagy tanácsa esetleg?
2018. dec. 20. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Fogszabályozás még nem késő (bár korában kellett volna kezdeni).
2018. dec. 20. 12:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Láttam már 30 évesen is fogszabályzót, szóval van megoldás, bár gyerekkorban jobb lett volna. Sőt nekem is mondta tavaly (33 évesen) a fogorvos hogy miért nem akarok fogszabályzót az alsókra mert túl szorosan vannak...
2018. dec. 20. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!