Fájnak lent a fogaim és a fülem is, ez normális?
Figyelt kérdés
F
Tegnap suliban kezdett fájni jobb felin a fogam vagy az ínyem. Máma voltam fogorvosnál, mert be voltam rendelve mámára, mert volt rossz fogam. Máma kifúrta, betömte, és igy is még fáj a jobb arcom, és a fülem. Fogaimat kopogtatom, és nem fáj. Mi lehet baj? Kivagyok tisztára idegileg. Félek. Kérlek segítsetek.
2018. dec. 12. 16:37
1/9 hámori andrás válasza:
Az hogy a fogak néha fájnak normális és ez áthúzódhat a fülre is. Ha több napon keresztül sem múlik az már nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Fogaim már nem fájnak, csaja fuleim, végtagjaim.
2018. dec. 12. 17:08
3/9 anonim válasza:
A bölcsességfogaiddal mi a helyzet?
Ha a füled és a végtagjaid is fájnak, akkor biztos, hogy fertőzés van a szervezetedben. Vagy a fogad gyulladt be és az a fertőzés terjedt át a füledre, vagy alapból elkaptál valamit és lehet, hogy nem is a fogad fáj, hanem a nyirokcsomóid az állkapcsod alatt, csak a fájdalom kisugárzik.
4/9 A kérdező kommentje:
És akkor most mit tegyek? :/
2018. dec. 12. 18:50
5/9 anonim válasza:
El fog múlni magától valószínűleg. Legyőzi a szervezeted a fertőzést. Épp most küzd vele, azért van gyulladás és azért fáj. Ha pár nap múlva sem javul vagy rosszabbodik, akkor menj el háziorvoshoz! Ha úgy látja, hogy szükséges, ad antibiotikumot.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem szükséges menni fülészetre?
2018. dec. 12. 19:52
7/9 anonim válasza:
Először biztosan meg próbálják gyógyszerrel rendezni. Ha az antibiotikum kúra után is fáj, akkor fognak fülészetre küldeni.
8/9 anonim válasza:
De szerintem nem kell aggódnod! Ha csak tegnap kezdődött, akkor még normális, hogy nem múlt el a fülfájás. Nagyon kellemetlen, de pár napig el szokott húzodni sajnos.
9/9 A kérdező kommentje:
Ha nem gondolok rá akkor nem is fáj.
2018. dec. 12. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!