Mitől ilyenek az első fogaim?
Lehet gyulladás a fogban vagy a gyökércsúcson..ami ha nincs kezelve időben eléggé problémás lehet később. Esetleg a tömés alatt mégis szuvas..
Nekem is az volt,hogy a panoráma röntgen nem mutatott ki gyulladást,mégis fájt..nem durván inkább tompa fájdalomnak mondanám de elég gyakran..1idő után állandóan. A doki mondott mindent: kaja szorult oda,rosszul mosom stbstb..sztk persze:(!
Átmentem 1 másik magán dokihoz,kiderült gyökérkezelni kell a fogat..mert igenis gyulladt volt.
A panoráma röntgen nem a legjobb erre. Nekem a dokim intraorális kis röntgent csinált,azon csak pár(2-3) fog van rajta,de sokkal részletesebb mint a panoráma!! Pl gyökérkezelésnél ezt használják. Nekem ott derult ki a *bibi*..a másik doki nekem is mondta,hogy nincs itt semmi baj..ahha..
Szerintem csináltass 1 ilyet is,hátha..akár másik doki véleményét is kérd ki.
Sok sikert!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!