Állja a TB a bölcsességfog műtétet úgy hogy még nem nőtt ki a bölcsességfog?
Figyelt kérdés
A testvéremnek úgy nőtt ki a bölcsességfoga, hogy az tönkretette a többi fogát. Nekem nagyon egészségesek a fogaim még sosem fájtak, és most 18 éves vagyok, és szerintem hamarosan kibúlyhatnak. De én ezt ki szeretném műteni, hogy ne okozzon kellemetlenséget. Az lenne a kérdésem, hogy ezt állja-e a TB vagy magán fogászatra kell menni?2018. dec. 5. 15:59
1/2 anonim válasza:
Állja. Szájsebészetre kell majd menned. Mondjuk nekem az összes ismerősöm aki tb alapon csináltatta megjárta, elfertőződött mindegyiknek, mert nem kaptak antibiotikumot. Ragaszkodj hozzá. Én maszeknál csináltattam, nekem nem volt velük problémám.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszodat, ment a like.
2018. dec. 5. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!