Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elisztikai gumik? Mit csináljak?

Elisztikai gumik? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már több mint egy éve van felső,alsó fogszabályzóm pedig 9 hónapja.

Az alsó fogsorom picit bejjebb van,mint a felső,ami kinézetileg illetve funkciója szerint abszolút nem zavaró,sőt,nekem tetszik is.

Viszont ma az orvos elisztikai gumikat adott,hogy minden éjjel hordjam a 2-2 3as és 6os fogaimon.

Amikor a fogakon vannak a gumik,teljesen előre húzza az alsó állkapcsom,amitől teljesen eltorzul a fejem,én pedig félek,hogy ezt a hatást szeretné elérni az orvos.

Nekem tökéletesen elég az is,ha egymás mellett állnak a fogaim,nem azért szerettem volna fogszabályzót,mert hogy szépen szeretnék harapni,ami szerintem egy hatalamas hülyeség.

Nem szeretném így hordani a gumikat,mert eleve elég érdekes arcom van,nem szeretném ezzel még jobban elrondítani.

Mit kellene mondanom az orvosnak mikor legközelebb megyek?

2018. nov. 30. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyanezt.
2018. nov. 30. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen gumim, hordjad csak nyugodtan, higyj nekem. A gumik miatt megy előre annyira az alsó állkapcsod, de nem kell aggódni, nem nézel majd ki úgy mint egy pitbull... Majd szépen lassan a foaidat fogja előrébb húzni alul, felül meg hátrébb és eltűnik a melyharapas. Nem csak esztétikaikailag kell hogy rendes legyen a harapás. Az állkapcsod nem fog úgy maradni, csak erősek a gumik és azért húzza magával az állkapcsod is, de muszáj hogy ilyen erős legyen, mert itt most az összes fogad egyszerre mozgatják már. Rohadtul fog fájni, de tiszta szívből mondom hogy használd, nekem is kellett volna, nem használtam, mondtam hogy nekem jolvanmarazugy' vegyek le. Meg is bántam. Mert szemből szep, egyenesen allnak, hu de jo. De ha oldalrol mosolygok, olyan mintha előre allnanak a fogaim, annyira kintebb all a felso állkapcsom. Ezert elgondolkodtam, hogy visszarakatom. Szóval kerlek tényleg hasznald, ne eld at azt amit en, hogy vartam hogy levegyek, aludni alig tudtam ugy izgultam hogy milyen lesz. Aztán levették, és azt a csalódottságot... Ne eld at, hasznald, fajni fog de bird ki. Ha barmi kérdésed van meg, írj nyugodtan, 4 evig voltam fogszabis, szivesen beszélek rola mert szerettem. :)
2018. dec. 1. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!