Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tudnátok JÓ FOGORVOST ajánlani...

Tudnátok JÓ FOGORVOST ajánlani Győrben? Segítség

Figyelt kérdés

Olyan tapasztalt fogorvost keresek, aki nem a haszonra megy, nem önjelölt 'profi', nem most került ki épp az egyetemről és nem rajtam kísérletezik stb. 3. fogpótlásom megy tönkre nagyjából fél év alatt ( ugyanazon a fogon!!). Leesik, vagy letörik, lelazul. Kétségbe vagyok esve. Kérlek ajánljatok nekem egy JÓ FOGORVOST.

Köszönöm szépen!!!

2018. nov. 26. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Én Dr. Nagy Kálmánhoz járok, elégedett vagyok vele. Telefonszáma: 30/8637-161. Rendelője Szigetben van: Bercsényi liget 8/a.

Egyébként rengeteg fogorvos van Győrben, szerintem döntő többségük korrekten dolgozik.

2018. nov. 26. 13:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igen, tudom hogy rengetegen vannak, de épp ezért már nem tudom merre lépjek. Ez az egy fogam került eddig idén több mint 500ezerbe! Kihúzták, majd mellette 2csiszolás, aztán híd. Fél év alatt a harmadik hidam lazult le. Az első egy hét alatt kettétört s leesett. A 2.lelazult teljesen, leszedték visszaragasztották, majd eltört. Most tartok a harmadiknál, amiből eddig letört már egy jókora darab, majd most már ez is laza. 2fogorvoson vagyok túl és már nehezen bírom lelkileg is. A Doktor úrral van tapasztalatod pótlások terén?

Köszönöm!

2018. nov. 26. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem csak egyetlen egy porcelán hármas hidam van, amit még egyetemista koromban (~25 éve!) csinált a kollégiumi tök ismeretlen fogorvos Budapesten. :D

Viszont Dr. Nagy Kálmán csinált már olyat, hogy kiderült, az egyik lecsiszolt (hidat tartó) fogamban gyökérkezelésre lenne szükség. El volt szomorodva nagyon, mert azt hittem, szét kell verni a hidat. Nos, nem kellett. Átfúrta a porcelánt, és úgy szedte ki az ideget, majd szabályos gyökértömést csinált a porcelán koronára. Azóta sincs gondom vele.

Emellett más töméseket, gyökérkezeléseket csinált. Sokszor elég vacak helyen volt a szuvasodás, a másik fog széléhez ért a tömés. Mégis mind a helyén van azóta is. Az a poén, hogy tök lazának néz ki, először azt hittem, nem is lehet alapos, aki ilyen lazán és gyorsan dolgozik. De minden, amit mondott és csinált, az tökéletesen ült.

Neked kikkel volt rossz tapasztalatod? Ha nem akarod nyilvánosan leírni, írd meg priviben, kíváncsi vagyok. A maszek munkám révén ismerek néhány fogorvost, és egyikről sem tételezem fel, hogy rosszul dolgozna.

2018. nov. 26. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!