Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ennel lehet roszabb helyen...

Ennel lehet roszabb helyen egy afta?

Figyelt kérdés

Eletemben volt parszor aftam es komolyan mondom hogy nem nagyon van kegyetlenebb dolog mint egy afta....

1 hete a nyelv tövénél jött ki és már egy hete ott van igy hogy azóta 1 fel tanyer etelnel nem tudom tobbet enni , ezt is csak azert mert muszaly...

A jobb oldali fulemre nagyon ráhúzódott már és beszelni is ugy tudok mint ha a jobb oldalam le lenne benulva

Miért jön ki ( kb fél évente) mindig máshol?

Kép:

[link]

2018. nov. 13. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Immunrendszeri problémád van. Ezzel orvoshoz menj el! Lehet gluténérzékenység is a háttérben. Egyébként kellene kezelni tömény Pflogosol oldattal. Naponta be kellene kenni legalább 15 alkalommal. Ha van otthon Betadine oldat, akkor egy fülpálcával azzal kenegesd.
2018. nov. 13. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, lehet. Nekem az ínyvitorlám mellett volt mindkét oldalon kb 1 centis. Sírtam tőle.

Immunrendszer gyengesége miatt, stressz vagy hajlam. Én sajna hajlamos vagyok rá.

Vegyél Corsodyl öblögetőt mert fertőtlenít. Nekem egy nap alatt leviszi a fájdalmat teljesen és pár nap alatt meggyógyul.

A fogaidat meg tetesd rendbe!

2018. nov. 14. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Corsodylt használj szájüregben, septofortot is szopogathatsz. Az afta egyébként majd idővel magától elmúlik, nem nagyon lehet vele mit tenni, 1-2 hét alatt gyógyul meg. Kellemetlen nagyon de ártalmatlan. Sok mindentől lehet stressztől, esetleg valamivel megsértetted ott a nyálkahártyát és még lehet pár dologtól.
2018. nov. 14. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Az afta sajnos fájdalmas, sőt a nyirokcsomó is begyulladhat vele együtt. Szerintem orvos nem kell, én sose mentem el vele. A corsodyl tényleg jó, sőt még a házi pálinka is, ha ecseteled vele, ez a kettő csillapítja a fájdalmat.
2018. nov. 15. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!