sziasztok , mindenhol azt hallom hogy kikell húzni , összenyomja a többi fogat meg minden , és nekem most kezdett el nőni a bal felső , és nem tudom hogy most ezzel is valami gond lesz, vagy igy lehet-e hagyni?
egyébként már a negyede kinnt van , nem fáj semmi , úgy néz ki jó helyre nő és mintha helye is lenne bár ezt igy nem tudom megállapíti mivel súrolja a 0-át a tudásom erről a témáról sajnos :/ .
Nekem mind a négy kint van, egy sem fájt soha, nincs semmi bajuk - illetve az egyiket nemrég kellett tömni, mert minimálisan szuvas volt, de nem jelentett problémát.
2018. nov. 9. 21:52
2/8 anonim válasza:
Nekem mind a 4 meg van és köszönik szépen jól vannak. A maradó fogaim még tömve sem voltak. Sok múlik a genetikan és a higiénian.
2018. nov. 9. 22:04
3/8 anonim válasza:
... meg hogy szülői nyilatkozat híján ne kerülj olyan iskolai fogorvos kezébe, aki a te fogsorodon óhajtja bepótolni, hogy mindenki visszautasította a kezelést :)
2018. nov. 9. 22:23
4/8 anonim válasza:
Nekem az egyiknek csak a hegye van kint. A másik oldalfelé ki van dőlve, de kinőtt, és nincs vele gond.
2018. nov. 9. 22:35
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! megnyugodtam!
2018. nov. 9. 23:09
6/8 anonim válasza:
Én azért megnézetném egy fogorvossal, mert attól még a többivel lehet baj. Csinál egy panoráma röntgent, nem nagy cucc.
Bár nekem mind a 4-et műteni kellett, sok itt a szerencsés ember :DD
2018. nov. 10. 12:05
7/8 anonim válasza:
Az enyémekkel sincs semmi gond. Panoráma röntgen alapján azt mondta az orvos, hogy szép egyenesen nőnek, amíg más bajuk nincs, nem kell semmit csinálni velük. Nekem amúgy csak 3 van, a negyediknek csírája sincs (nem tudom, hogy sosem volt, vagy felszívódott).
2018. nov. 10. 18:40
8/8 anonim válasza:
Nekem is szépen nőttek,semmi bajuk nem volt. Ennek ellenére minden orvos mindig ki akarta húzni,mert szerintük semmi szükség rá :DDD
Soha nem engedtem nekik amíg....amíg fogszabályzót nem akartam és a fogorvos mint a többi könyörgött ,hogy húzzuk ki,szóval teljesen simán minden műtét nélkül kihúzták a drága egészséges fogaimat :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!