Sullyedo fogak mi a menete?
Jartam fogorvosnal viszont velemenyekre lennek kivancsi hogy ez mennyi ido mire rendbe jon a fogsor? ugyanis kulfoldon vagyok..
Idopontokkal nincs problemam mert van egy nagyon jo fogorvosom aki altal mindenhova ido elott tudok eljutni de eleg osszetett a problemam!
Csirahianyosak a fogaim felul ketto illetve alul ketto ugyanazok.
Felul kezdtek el sullyedni a fogaim mikor kezdett kinoni a bolcsessegfogam, ugyanis szuk a fogivem..
Mostanra viszont szinte teljesen eltunt kozolte a fogorvos hogy valoszinu kikene muteni, es vagy a bolcsessegfogamra bizom hogy helyere tolja a fogakat vagy fogszabalyzassal helyre huzzuk a tobbit, majd tagitjuk a fogivemet...
Kerdesem ezt a mutet illetve fogszabalyzast kb mennyi idon belul lehet megoldani? Akiknek van fogszabalyzojuk gyogyulasi ido kellett foghuzas, mutet utan? Nekem konkretan mar az inyemben van a fog, meg abban biznek mivel tejfogak talan ott felszivodnak...
Felreertettel
Nem a bolcsessegfogam mutik hanem az elsullyedt tejfogaimat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!