Két foghúzás között mennyi időnek kell eltelnie?
Figyelt kérdés
Okt. 30-án húzták az egyik nagyörlőmet bal fent (hátulról a 3.) - nem lehetett gyökérkezelni, egy rossz tömés miatt vesztettem el, gennygócosragyuadt, még most is fáj az egész ínyem ott.
Nov. 8-ra van időpontom bölcsességfog húzásra, szintén fent csak jobb oldalon. Nem gyulladt a fog, “csak” rossz.
Két különböző fogorvosról van szó, ezért nem tudom, hogy a 1.5 hét “engedélyezett e”, vagy esetleg kérdezzek rá annál aki húzná a bölcsességfogam?
2018. nov. 2. 19:07
1/3 anonim válasza:
Szerintem engedélyezett, de inkább kérdezz rá, attól fogsz igazán megnyugodni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá. Gennygócos fog húzása után nem biztos, hogy ennyi időre érdemes kihúzatnod a másikat.
3/3 anonim válasza:
Egészséges embernél nincs ilyen korlátozás. Akármennyi fogadat ki lehet húzni egyszerre megfelelő sebellátás mellett. Csak a betegre való tekintettel szoktunk várni kicsit, hogy ne két oldalon legyen kellemetlen utána egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!