Első két metszőfog pótlás történt híddal, meg fogom szokni? Hogyan lehet könnyíteni a dolgokon?
Jó, szóval, elől két metszőfogat pótolni kellett, egy baleset miatt, híddal, mellette lévő kettő lecsiszolásra került és arra ment a híd. Kemény 1 órája vagyok túl a beavatkozáson, totálisan szokatlan, olyan érzés mintha bármilyen mozdulatra "lejöhetne", és a beszéd egy rémálom. Remélem nem leszek örökös sejpítésre kárhoztatva. ._.
Az S, C és F betűkkel totálisan bajban vagyok, főleg az F-el a levegő áramlása miatt.
Szoros és érzem hogy mű, tényleg ez a "ráhúztam valamit a fogaimra és zavar" feeling. Bármi tanács, tapasztalat?
Bár nekem csak lecsiszolva lett az első 2 és úgy ment rá korona, de egy idő után rendesen tudtam beszélni.
Pár hete szedték le, most majd fent 7-8 fogra kerül majd korona/híd, hát kíváncsi vagyok meddig lesz majd gáz beszélni.
Beszélj sokat
Mert az implantátum mocskosdrága.
Egyébként, gyanítom hogy nem a legtestreszabottabb hidat kaptam valaha, beszélek az illetékessel amint lesz rá lehetőségem. Az első metszőfogak melletti kettőnek nem kéne ekkora bumpszlinak lennie, és valamivel hosszabbnak kéne lenniük a középsőknek mint a többinek... főleg nem egy ilyen 10 fokos dőlésszögnek a többihez képest. Nagyon kitűnik hogy melyik a híd és melyik az eredeti, bizonyos szituációkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!