Száj sebészet? Milyen?

Szájsebészeten másmilyen injekciót használnak, súlyosabb esetekre vannak felkészülve, mint a sima fogászaton. Sok fajta injekció van, nem csak egy. A gyulladt fogat is el lehet érzésteleníteni, csak nem sima Lidocainnal.
Hasonló okból voltam szájsebészeten mint te, pár hete. Igaz, magánrendelésen, de abszolút nem fájt. A legnagyobb fájdalom az injekciók voltak, pedig nekem is gyulladt volt a fogam.

Én 2 hete voltam szájsebészeten, 3 fogamat húzták ki és cisztákat távolítottak el, maximális mennyiségű érzéstelenìtőt kaptam, mégis nagyon nagyon fájt!!
Nem is tudta teljesen megcsinálni az orvos, azt mondta ha folytatni akarná akkor el kellene altatni, de ugye azt nem lehet pikk-pakk...
Én nem tudom, hogy akiknek a begyulladt fogakat fájdalom nélkül kiszedték, azok hol lehettek, de nekem eddig 3 helyen húztak olyat (ezek nem voltak azok) és mindegyik nagyon fájt!
Azt mondják, hogy ott a gyulladásnál nem hat az érzéstelenítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!