Ez normalis foghuzasnal?
Félek, hogy nem.
Nem a mozgató, hanem csak az érző funkciónak kellett volna kiesnie. Legalábbis velem ez mindig így történt, foghúzásnál, gyökérkezelésnél, gyökércsúcs rezekciónál egyaránt.
Most talaltam egy ilyen hozzaszolast "Szia! Nekem egy foghúzás előtt ultracain-t adtak érzéstelenítőként. Leghátsó fogról volt szó, úgyhogy a szájban leghátulra adták az injekciót. Miután elzsibbadt és kihúzták, ki kellett ülnöm egy kicsit a váróba, és akkor vettem észre, hogy azon az oldalon nem tudok pislogni, ahová az injekciót adták... persze így leírva vicces, de egyébként nem volt az :) Kézzel kellett mozgatnom a szememet, hogy ne száradjon ki, és ez így volt órákon keresztül... nem volt kellemes...".
2010-es, de nekem is kiszarad a szemem. Nem tudom leghatulra kaptam e erzestelenitot, mert ugy indult hogy kiszedi a bolcsessegfogamat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!