Lyuk bölcsességfog műtét után?
Kettőt műtöttek ki egy oldalról, varratszedés után egy nagy lyuk marad a helyén. Az orvos mondta, hogy ne ijedjek meg, ez normális, mert onnan hiányzik egy fog. De akkor én még nem tudtam, hogy ez ekkora :O
Arra lennék, kiváncsi, hogy ez be fog-e nőni, és ha igen, mennyi idő után? És akkor addig még mindig be kell tartani az aprómagvas tilalmat? És mi lesz, ha véletlenül mégis belemenne valami, akkor az kilökődik, mint egy szálka a bőrből vagy okozhat valami bajt? Alul látom csak, de feltételezem felül is van, ha oda belemegy valami, azt észre se veszem. Viszont ha bele világítok az alsóba, akkor fehér a belseje, az lehet, hogy a csont?
Sajnos még sokáig kellemetlen lesz, és a mag bizony bele tud menni. :( Ilyenkor öblögetés, fogkefével való óvatos piszkálás segíthet, de nem szabad nagyon bántani, nehogy begyulladjon, mert akkor aztán napokig fáj.
Évek múltán fog úgy benőni, hogy már nem okoz gondokat. Addig meg vigyázz az aprómagvakkal!
Nekem év elején húzták, már egész szépen összeszűkült nem ragad bele minden.
Ha belemegy valami érezni fogod, óvatosan piszkáld ki, öblögesd.
Köszönöm a gyors válaszokat :)
A magon kívül mi az, ami még tipikusan belemehet?
1. masik oldalon enni
2. pepes kajat enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!