Akik elektromos fogkefét használnak! Szerintetek fehérebb lett a fogatok annál, mint mikor még simát használtatok?
Figyelt kérdés
2018. okt. 13. 11:36
1/9 anonim válasza:
Karácsonyra kaptam egy oral-b pro 750 3D white-ot, azóta csak azt használom- nem tűnt fel változás!
(Tisztábbnak sem érzem a fogaimat, pedig azt mondják hogy ebben nagyon különbözik a 2 használata)
2/9 anonim válasza:
Ég és föld. Sokkal jobban tisztít. Fehérebb szerintem inkább a fogkrémtől lesz.
3/9 anonim válasza:
Fehérebbnek tűnik, mert leszedi fogkő nagy részét
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Ha valakinek van még tapasztalata írja le nyugodtan:)
2018. okt. 14. 08:11
5/9 anonim válasza:
Még fiatal korban alig mostam a fogam, akkor nagyon sargasak lettek, de miota elkezdtem rendbe rakni, azota sokkal feherebbek lettek.
6/9 anonim válasza:
Látszatra fehérebbnek tűnik, de igazából a fogkefék nem fehérítenek. Azért tűnhet világosabbnak miután megmostad a fogad az elektromos fogkefével, mert jobban eltávolítja a lepedéket, mintha sima fogkefét használnál, így fogkő is kevésbé alakul ki.
7/9 anonim válasza:
Én sokkal tisztábbnak érzem így a fogaimat. Normál fogkefével nagyon gyorsan visszajött a fogkő, miután a doki leszedte, így meg hónapok óta nincs vele gondom.
8/9 Misike21 válasza:
Nálam a paradontax fogkrém vált be az elektromos fogkefe mellett .
9/9 anonim válasza:
Nekem nem jött be, mert nem sokszor nem szedi le a lepedeket és így tovább tart a fogmosás vele. Sima fogkefével sokkal jobban lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!