Hol lehet fogcsírákat beültetni? (Miskolci)
Egy munkatársam beszélt egy ojan ismerőséről akinek nem volt fogcsírája és ezért fogcsírát ültetett be a hiányzó foga helyére. A csírabeültetéssel új foga nőtt. Nem implantátumos beültetés!
Fogcsíra beültetése volt és tényleg saját igazi foga nőtt. Szerinte Magyarországon csináltatta.
Azt mondta a munkatársam h az illető Miskolci.
Tehát remélem h pont olvassa és megírja h hol és mennyiért csináltatta.
De az is írjon aki már csináltatott fogcsírabeültetést.
Hol és mennyiért.
Köszönöm.
hát pedig a munkatársam nem hazudik soha. mondta h ő is kiakarta faggatni róla. ő sem hitte el h az igazi fog. de röntgenen megmutatta a srác h az nem implantátum.
korábban érdeklődtem arról a cuccról (nem tudom már a nevét) ami hejettesíti a fogtömést. egy zselé ami új fogszövetet képez a juk hejére.
azt írta-mondta mindenki h ijen még nincs.
de egy másik munkatársam mondta h pedig van ijen. néhány évvel ezelőtt neki pesten csinálták ingyen. ingyen csinálta a pesti körzetis fogorvosa. ő nem hitte el h senki nem tud erről. mikor ide zalába jött levolt döbbenve h mijen maradiak itt a fogorvosok.
de azt mondta h arra a fogára sz@rt sem ért, mert már túl nagy volt a juk a fogán. többször kellett volna zselézni v még az sem segített volna rajta.
azt mondta h biztos sokat kellene nekem arra fizetnem.
ő is azt mondja h ez a fogcsírabeültetés biztos van valahol. csak annyira titkolják mint ezt a zselét a fogfúrás hejett. szóval biztos h van valahol. csak a fogorvosok féltik a munkájukat s ezért sem terjesztik v korszerűsítenek.
nálunk még azt sem tudták h van homokfúvós fogkőeltávolítás. még ultrahangos sincs nagyon. valami más depurtáló van csak. egy megbízható fogkőleszedésért is pécsre kell utaznom.
mert nem haladnak a fogorvosok a modern világgal.
jah. és ráadásúl az implantátumok is csak ojanok vannak amelyeket már rég betiltottak.
és kkkk drágán. kevés szakértelemmel és kevés tapasztalattal. de az emberek itt nem is tudják h mi az az implantátum.
szívesen szólnék én valami egészségügyi szervezetnek h betiltott nagyon drága implantátumokkal dolgoznak az itteni összes fogorvos. de nem tudom h hol kinek.
szóval már minden van!!! csak mindenki letagadja, hazudja és titkolja!!!
Aki a saját anyanyelvén nem tud helyesen írni, annak már a kérdését sem hiszem el.
Egyébként nem létezik ilyen, vagy átvert munkatársad, vagy olyan gyökerek vagytok mindketten (írásod alapján komoly esélyt látok rá), hogy nem tudjátok értelmezni a látottakat. Az meg nem létezik, hogy ne tudja megmondani a munkatársad, kinél volt. Ezzel a mesével menj oda, ahol hozzád hasonló értelmi szintű embereket találsz.
mobilról írok te bunkó! van aki még az ékezeteket sem írja le normálisan. kevés a wifi is. ne kritizálj az írásom miatt.
különben is sokféle módszer van már a fognövesztésre. nézz te utánna!
különben peptides oldat peptid nem tudom hányas a gél neve amit a lyukas fogra kennek s fogszövet alakul ki rá. ma adta meg a munkatársam a volt pesti fogorvosa telefonszámát és megerősített abban h van ijen eljárás.
ő is azt vallotta h valószínűleg már alkalmazzák már a fognövesztést csak a legfelső gazdag réegnek elérhető. ha magyarországon nem is, de külföldön már lehet. Svájcról tud. de különben sem titeket kérdeztelek hanem azt, azokat akik már csináltattak ijet.
más így ír mobilról:
mas igy ir mobilrol. v igy h nem tom mi van. adom a doki samat. minek kel? mi v ha nem veszi f?
cak ha idopontot kers.
nem oda tartozol penzt ker erte. nem gond?
érted?????
Aki keres az talál...
Milyen bunkók vagytok.
Képzeljétek van.
Kedden voltam. Kétrészletben fizettem. Ha nem sikerűl akkor visszakapom a pénzemet ráadásúl.
Hát már nem árulom el h hol van az biztos.
Szenvedjetek. Már értem h miért nem árulják el az embereknek. Mert túl ostobák h megértsék a tudományt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!