Mi okozhatta, hogy a korona alatt teljesen elvolt romolva a fogam?
Figyelt kérdés
Rendesen ápoltam, öblögettem és mégis ilyen nagyon megjártam vele. Tapasztalatok, vélemények érdekelnek!#korona1
2018. szept. 30. 19:44
1/1 anonim válasza:
Kérdés, hogy hány éves a pótlás. A ragasztócementek minőségtől függően az évek során oldódnak. Az oda bejutó baktériumok pedig szuvasodáshoz vezetnek. Nem hiába mondják, hogy egy híd/korona kihordási ideje 8-10 év. Ezután cserére szorul.
Másik eshetőség, hogy az ínyszél mentén romlott el a fogad. Ez akkor fordul elő, ha nem megfelelő technikával és eszközökkel mosod a fogad. Ugyanis moshatod naponta többször a fogad, ha nem megfelelő módon teszed azt. Erről egy dentálhigiénikustól kaphatsz megfelelő tájékoztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!