Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül az állandó...

Mennyibe kerül az állandó fogszabályzó, csak felülre, egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Nem akarok porcelánt, stb. Csak sima fémet, színes korongokkal xd :)
2010. jún. 23. 13:01
 1/8 anonim válasza:
48.000 ft
2010. jún. 23. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Én most csináltattam. A legegyszerűbbet kértem. De sok sok procedúra árán. Röntgen, allergiateszt, konzultáció. Mind, mind pénzbe kerül. A fogszabi 140eft, de nem csak felsőre raknak, mert ezt párhuzamosan kell csinálni, s az alsókra is kellett, akármennyire is nincs nagy eltérés a lentiekben. Mert szépen kell záródni a fogaknak. Minden egyes hónapban állítják, s az is pénzbe kerül.

De minden orvos más és más árat határoz meg.

2010. jún. 23. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Mivel 18 éven aluli vagy így a teljes árnak csupán a töredékét kell fizetni. Mindenhol más árak vannak de nekem is nem rég lett már az enyém nem ilyen hanem pattintós. Ja egyébként 32.000ft + RTG + a havidíjjak. Megéri vágj bele !!!!
2010. jún. 23. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem 35e volt és alul felül van
2010. jún. 24. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a fogröntgen semmibe sem került (18 éven aluli vagyok), a fogszabályzó pedig 38 ezerbe... A kezelések ingyenesek, mivel támogatott dokihoz járok.
2010. jún. 24. 14:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat !

Székesfehérváron lakom, így itt tudtok ajánlani vmi jó orvost? :D

2010. jún. 24. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Szoboszlai István szuper jó!
2010. jún. 24. 14:29
 8/8 anonim válasza:
Én Sztkban csináltatom 4 nap múlva rakják fel. és nekem 30 volt csaka felső ugyan ugy simma
2011. jan. 9. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!