A legjobb fogorvos Magyarországon?
Szóval, tudni kell rólam, hogy elképesztően nagyon NAGYON félek a fogorvostól, mivel kiskoromban nem a legjobb bánásmódot kaptam tőle. Viszont tudom hogy nem mindegyik ugyanolyan ezért kész vagyok még egy esélyt adni nekik. A legjobb (= nem fáj SEMMI) fogorvost keresem Magyarországon.
A pénz nem számít. Köszönöm előre is.
Nincs olyan, hogy legjobb, a fogorvosok ugyanúgy tudnak specializálódni, mint bárki más. Mi a baj a fogaiddal, melyik városban élsz? Ajánlhat neked valaki soproni fogászt, ha éppen nyíregyházi vagy.
Amúgy meg ne a fogorvosoknak adj esélyt, hanem magadnak meg a fogaidnak.
Bajusz Norbert Békéscsaba. Nála még az injekció se fáj, így is hirdeti magát, neki a fájdalommentes fogászat a specialitása:
Az a baj hogy:
1) Attól hogy nem fáj semmi meg hogy nagyon kedvesen viselkedik, még végezhet sz@r munkát.
2) A fájdalom sokkal kevésbé múlik a fogorvoson mint ahogy azt a betegek gondolni szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!