Mit csináljak ezzel a foggal a jövő hétig?
Hirtelen kilyukadt az egyik fogam, és iszonyú szagot áraszt magából. Nem vagyok hozzászokva a szájszaghoz, erre mindíg nagyon figyelek. Most viszont hiába használok szájvizet naponta 2x, kifejezetten a bűzlő fog miatt, egyszerűen semmit nem segít. Ha emberek közé megyek, alig merek megszólalni, nem is beszélve arról, hogy minden reggel hányingerrel ébredek a rohadásra emlékeztető szájízem miatt.
A doki csak a jövő hétre tudott időpontot adni, mit tegyek addig, hogy elviselhetőbb legyen ez a probléma?
Magánorvoshoz kaptam időpontot a jövő hétre.
Inkább fizetek, de SZTK rendelőbe nem megyek többet, az fix.
Kihúzatni nem fogom, mert a pótlás nagyon drága, és lehet, hogy még menthető.
Pont az SZTK-ban rendelő kóklerek miatt kellett 3-at pótoltatni, mert mind begyulladt, miután betömték, és az egyszerűség kedvéért nemes lélekkel el is távolították azokat.
Persze, hogy nem muszáj. Végül is sokan élnek fogatlanul... :)
Nekem alapvető igény a hibátlan fogsor, de mivel nem vagyok milliomos, szeretném, ha minél több saját fog maradna a számban.
Azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!