Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Segitesz nekem? Gyökérkezelve...

Segitesz nekem? Gyökérkezelve van a fogam mikor lesz már betömve a fogam?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 hónapja gyökérkezelés alatt áll a fogam és most kezdte el kifurni a fogamat. Pénteken megyek vissza. Jövő héten megyek nyaralni 2 hétre és nem tudok menni fogorvoshoz, és nem akarok nagy lyukkal járkálni a fogamba hetekig. Szerintetek ha megkérném tesz bele ideiglenes tömést? SZTK-s orvos!
2010. jún. 22. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát én lazán tömés nélkül járkáltam két hétig :-) S tömést szerintem nem fog belerakni, mert akkor nem tudna kiürülni az esetleges genny. Fájni nem fáj, mert ki van ölve benne az ideg, csak arra kell vigyázni, hogy ne menjen bele a kaja. Én ezt egy kicsi vattagombóccal oldottam meg, amit naponta cseréltem, este pedig öblögettem egy kicsit.
2010. jún. 22. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!