Mivel lehet a randira ideglenesen pótolni az elülső hiányzó fogam?
Figyelt kérdés
Sajnos hiányzik az egyik metszőfogam fent, ami eléggé látványos. Tudom a nőknek nem nagyon jön be a foghiány.
gondoltam valamivel ideglenesen pótolnám a randi erejéig.
Tudnátok ötleteket. Gondoltam rágóra, papírzsepire stb.
2018. szept. 13. 14:42
2/9 anonim válasza:
Öntsd ki gipszből. Miért nem csináltatod meg a fogad, ha ennyire zavar? Korona?
3/9 anonim 

válasza:

Papírzsepi elázik, rágó sem marad ott, reménytelen. Csináltasd meg, egy híddal megoldható, addig a randin megmondod, hogy fogászati kezelés alatt állsz.
4/9 anonim 

válasza:

Házilag én csak a Denis a komiszban láttam. Rágóval :) Szép nyuszifogak lettek belőle :)
5/9 anonim válasza:
Ideiglenesen? Miért a második randin már nem probléma, hogy nincs fogad?
Elmondod neki, hogy éppen fogászatra jársz miatta és beiratkozol..
6/9 anonim 

válasza:

Lenne ötletem, amiben szerepel vámpír fog és pillanatragasztó, de nem merem kiírni, mert még a végén megcsinálod. XD
7/9 anonim 

válasza:

csináltasd meg! Részletfizetéssel is lehet sok helyen!!!!!!!!!
8/9 anonim 

válasza:

Es a kovetkezokon is majd mokolsz valamit? Vagy hazugsaggal inditasz? Miert nem potoltad idaig? Nem sok nonek tetszik ha nincs valakinek metszofoga, nem azert mert pl balesete volt, hanem mert nem torodott a potlassal.
9/9 anonim válasza:
Semmivel. Ha jól sikerülne a randi, a későbbi találkozók során úgyis kiderülne, hogy csak trükköztél, már ha egyáltalán nem venné észre azonnal. Inkább csináltasd meg, addig pedig közöld a randipartnereddel, hogy éppen tervben van, hogy pótoltatod a hiányzó fogat (és tényleg tegyél is lépéseket ez ügyben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!