Töméscsere, azóta fàj de miért?
Figyelt kérdés
Pusztán esztétikai okból szerettem volna az amalgant lecserelni fehér tomest! Semmi baja nem volt a fogam a, bal ötös. Miután kicseréltem rà 1.5 hétre nyomára ragas rá elkezdett fajni. Nyugalmi állapotban nem fajt. Visszament em faragott belőle de erősebb ragadnak továbbra is fájt. Visszament em és mélyebb lyukat fúrt betomte és néha érzékeny, ragni se merek azon az oldalt. El vagyok keseredve. Azt mondta h legközelebb gyokerkezeli. De könyörgöm semmi baja nem volt! Ezek után a többi fogamat nem cserélem ki esztétikai tomes re! Szerintetek miért fáj?2018. szept. 13. 13:44
1/4 anonim válasza:
Nem kellett volna kicseréltetni a tömést, valószínű, hogy mély lett a tömés és majd gyökérkezelni kell a fogad.
2/4 A kérdező kommentje:
Erre én is rajottem... De nem értem miért fáj ha előtte nem
2018. szept. 13. 17:00
3/4 anonim válasza:
Azért, mert tömés csere miatt nagyobb lyukat kellett fúrni és biztosan közel van a tömés a pulpához.
4/4 A kérdező kommentje:
Az első furas al nem fúrt nagyobbat nagyon finoman csinálta, meg szuri se kellett. A második furas valóban nagyobbra csinálta de 2 szuri is kellett mert nyomára fajt. Szerintem magasra csinálta a tomest és nyomás a volt kiteve a fogam. A mostani érzékenység lehet h a nagyobb lyuk miatt van de ha ez a szakmája miért fúrt nagy lyukat?? Ki akarja nyírni az ép fogamat?
2018. szept. 15. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!