Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak hogy tudjak aludni?

Mit csináljak hogy tudjak aludni?

Figyelt kérdés
Van egy fogam, ami letörött s csak akkor vettem észre mikor már fájt. Elmentem fogorvoshoz, megcsinálta (kb egy hónapja), de az éjszaka anyirra elkezdett fájni, hogy alig tudtam aludni. Reggelre bedagadt az arcom az érintett területem, a fog gyengén de még mindig fáj, s a fog mellet van egy kisebb és egy nagyobb dudor is az ínyen (szerintem gennyes). Fogorvoshoz legkorábban kedd délután tudok menni, csak az iskola miatt nem tudok olyat csinálni, mint az este (2 után aludtam el valahogy s reggel 11 után keltem). A fájdalomcsillapító nem nagyon hat. Vanlakinek van valami tapasztalata hogy mit tudnák csinálni addig a pár napig? Nappal még elviselem, de aludni nem nagyon tudok.
2018. szept. 9. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Arra a pár napra kérj valakitől pár szem altatót! De szigorúan csak arra a pár napra.
2018. szept. 9. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Ügyeletes fogászaton kihúzzák. Gennyes fog elég veszélyes.
2018. szept. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!