Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nyugtassatok meg hogy elég a...

Nyugtassatok meg hogy elég a tömés ugye?

Figyelt kérdés
Észre vettem egy 2 hete kb hogy lyukas egy fogam. Nem szoktam bal oldalt rágni de mivel a jobbon kiszedtek egy bölcsfogat így muszáj volt. Akkor találtam meg a lyukat. Most bele nyilalgat. Nem fáj szerencsére de bele szokott nyilalni és hát az elég kellemetlen. Nem érzékeny semmire be sincs még gyulladva. Holnap megyek a fogorvoshoz ugye elég ha betömetem? Gyökérkezelésnek nem látom hátul értelmét mert eddig ki lett húzva ami gyökérkezelve lett.
2018. szept. 9. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Erre majd a fogdoki fog neked válaszolni, de addig örülj, amíg nem akkor a lyuk, vagy nem olyan súlyos a fogat ért másféle kár, hogy ki kelljen húzni. Sokan rémisztgettek azzal, hogy fog mennyire képes fájni, míg egyszer én is átéltem, és szinte könyörögtem a dokinak, hogy húzza ki, annyira belezsibbadt már a fájdalomba a fél fejem, pedig nem tűnt vészesnek elsőre a fog állapota.
2018. szept. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!